Nyheter om valpene våre.

Garm
Pollock har blitt en røslig type, veier nå 32 kg! Hundene nærmer seg ferdig vokst på høyden, men man kan forvente mere masse.
Saga stand på rapphøne 5 mnd gammel.
Akira på tur etter molter. Stig forteller at hun også har hatt sine første opplevelser med ryper.
Litt dressur m Saga.
Saga 5 mnd. apporterer Dummy.
Saga apporterer kanin dummy.
Saga apporterer i vann.
Saga 4 mnd.
Pollock på tur i fjellet.

Ida på besøk. Litt lek med rypevinge må til.

Pollock!
Innkalling med Saga.
Ser i etterkant at jeg godt kunne ha roset henne litt mer..
Garm og pointeren ute på tur med junior i huset.

Akira på tur i den nordnorske fjellheimen.

Johnny Åarrestad som er oppdretter til Lotte og Oblix følte han "måtte" ha en valp fra denne kombinasjonen. Etter mye "fin sikting" falt valget omsider på Ida.

Saga var den som ble i heimen, spennende tider i møte.

Pollock er kommet til Nicolai Moland i Oslo. Nicolai har for det meste jaktet elg og reinsdyr, men vil prøve seg på fuglejakt. Dette er Nicolais første korthår.

Heiko er blitt sørlending hos Jarl Byremoe i Kristiansand. Jarl har hatt både korthår og pointer tidlige, og følte det var på tide med en ny korthår.

Akira har flyttet til Stig Jørgensen i Mo i Rana. Stig er iverig rypejeger, med jakt terrenget rett uten for døra. Familien har hatt korthår før, så føler at Akira er i de beste hender!

Garm har kommet til Anton Sørumshaugen m fam på Gjøvik. Familien har en pointer hannhund fra før, har tidligere hatt korthår. Anton er iverig jeger, så her får Garm alle muligheter.

Da er alle valpene kommet til sine ny eiere, og vi har atter en gang vært heldig å få ivrige, seriøse og hyggelige valpekjøpere. Det er en hektisk, men givende tid som er over. Hele familien har vært engasjert i "prosjekt valper" og vi ser tilbake på mange fine stunder med herlige korthårs valper.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.09 | 10:28

Hei Audun. Jeg har sendt mld på Facebook og prøvd å ringe Frank. Får ikke noe svar. Du kan prøve å ringe han på 91303593.

...
18.09 | 20:57

Hei, det er vanskelig å få tak i bilder av gamle storheter, kan ikke du ta kontakt med Frank Johnsen ang. Refa. Får du tak i bilde, legger jeg det inn på siden.

...
18.09 | 20:20

Hvor er Refa og Våkfjellets Bonzo. Det var og kanon hunder av ypperste kvalitet :)

...
10.01 | 11:20

Veldig fin side pappa!

...
Du liker denne siden