Dømming i Sverige.

I helga 24-25 okt 2015 var jeg så heldig å bli invitert til å dømme på jaktprøve for Vest Svenska Vorstehklubben. Reiste tidlig nedover på fredags morgen, hadde avtale med Birger og Seth om trening og litt jakt. Slapp hundene på Tubbetorp på formiddagen, senere gikk vi etter fasanene på Birgers flotte terreng. Fikk skutt meg en fasan, den første for meg og for Senna. Seth 81 år, og Birger er 2 trivelige gubber som det er en fornøyelse å være sammen med. Prøva gikk i Vartofta, Falkøping. Flotte terrenger med store felt av raps, stubb og brakk mark. Raps på den her tiden kan sammenlignes med sukker roer/betor. Det var godt besatt med både fasaner og rapphøns, spek fugl som hadde en naturlig oppførsel. Hadde gleden av å se noen riktig gode hunder, som også fikk sine velfortjente premier. Spesielt gøy var det å kunne felle fugl for hundene, en skikkelig bonus! Det var som å være på jakt, og det er jo slik vil vil ha det. Takk til Vest svenska v/Birger Knutsson for invitasjonen, altid trivelig å være sammen med likesinnede! Til mine strihårs venner, sjekk Glesbygdens Alf (Tjoes Bore-Gira) en flott hanne med format og trøkk.

Fikk felt en flott Fasan hane for Hedängens Petter Pan, etter et effektiv arb på løpende fugl.
Iman fikk 8 på felt på sin Landinernas Raika.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.09 | 10:28

Hei Audun. Jeg har sendt mld på Facebook og prøvd å ringe Frank. Får ikke noe svar. Du kan prøve å ringe han på 91303593.

...
18.09 | 20:57

Hei, det er vanskelig å få tak i bilder av gamle storheter, kan ikke du ta kontakt med Frank Johnsen ang. Refa. Får du tak i bilde, legger jeg det inn på siden.

...
18.09 | 20:20

Hvor er Refa og Våkfjellets Bonzo. Det var og kanon hunder av ypperste kvalitet :)

...
10.01 | 11:20

Veldig fin side pappa!

...
Du liker denne siden